Élelmiszerbiztonság

2020-09-16 10:53

A Fjordin Kft. 2002-ben vezette be a HACCP-rendszert, majd a piacon elsőként 2009-ben az ISO 22000 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert. 

Ez a minőségirányítási rendszer a termékek nyomon-követhetőségére helyez nagy hangsúlyt. A HACCP és több jelentős élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeit integrálja, egységesíti.
Beszállítóinktól is megköveteljük, hogy valamely jelentős minőségbiztonsági rendszert üzemeltessenek, és azt rendszeresen felülvizsgáltassák.

1097 Budapest,  Táblás u. 36-38. C14.
Hétfőtől péntekig 8:00 - 15:00 óráig
(+36) 1 / 219 07 99 (+36) 1 / 219 07 98
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz